Nu är det möjligt att dela köpta biljetter med familj och vänner med EVENTIM.Light!

Publicerad

Nu är det möjligt att dela köpta biljetter med familj och vänner med EVENTIM.Light!

De flesta köper biljetter till evenemang tillsammans med vänner/familj. När evenemanget närmar sig uppstår frågan – hur ska jag dela mina biljetter? Det är inte alltid så att alla anländer till platsen samtidigt, kanske är någon försenad. Nu finns det en enkel lösning i EVENTIM.Light!

Vad är mobilbiljett-delning och hur fungerar det?
Biljettdelning gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt dela individuella digitala biljetter till ett evenemang med familj eller vänner. Biljettdelning är integrerad på ordrebekräftelsen som du ser omedelbart på skärmen efter att du har köpt dina biljetter. Det krävs ingen inloggning eller liknande för att dela biljetterna, och det kan göras per biljett.

Vill du veta mer om EVENTIM.Light? Läs mer här!

Efter att du har köpt biljetterna kan du klicka på ”Spara/dela biljett” på skärmen för att omedelbart dela biljetterna.

I steg 1 kan du antingen lägga till biljetten i din wallet eller ladda ner biljetten som PDF. Men nu syns också möjligehten att Dela biljetten med andra.

I Steg 2 behöver du bara skriva in namnet på personen du vill dela biljetten med, och sedan välja önskad delningsmetod tillgänglig på din enhet. Det kan vara ditt e-postprogram, Facebook, SMS, What’s app, m.m. Tillgängliga delningsmetoder kommer att bero på vilken enhet du använder när du köper biljetterna.

När den du delat biljetten med öppnar den ser det ut som till höger och även dom kan välja att lägga till biljetten i sin wallet eller ladda ner den som PDF.

Du kommer tydligt att se vem du har delat biljetten med på skärmen efter att biljetten har delats.

Biljettdelning är också möjligt via ordrebekräftelsen som du får via e-post. Du behöver bara välja ”Spara biljetter” på ordrebekräftelsen, välja de aktuella biljetterna och dela biljetterna på samma sätt. Här kan du också se om du har delat biljetterna tidigare, så att du alltid har en bra överblick.

Läs mer om Express Checkout här!

Kan jag spara mina biljetter på min telefon?
Om du vill spara din biljett på din telefon är det självklart inga problem. Du behöver bara klicka på ”Spara/dela biljett” och lägga till biljetten i din Apple eller Google Wallet.

Det kan inte bli enklare!
Registrera dig gratis idag. Om du har några frågor eller vill ha en demo är du välkommen att kontakta oss!