NET-systemet är ett kraftfullt och anpassningsbart biljettsystem utformat för att hantera enorma trafikvolymer.

Vad du får med Eventim.NET

Kraftfullt och robust biljettsystem

Skalbar plattform för att hantera hög belastning och efterfrågan.
Har en bevisad meritlista och har bl.a. sålt mer än 1 miljon biljetter på en dag.

Modern e-handelsplattform

Med kundvagnslösningen kan du sälja biljetter, paket, varor, säsongskort och presentkort. Allt i din egen white-label-butik.

Dedikerat supportteam med lång erfarenhet

Våra supportkollegor finns tillgängliga 7 dagar i veckan via både telefon och e-post, och tar ansvar för att skapa event åt dig.

Skräddarsydd marknadsföring

Genom att använda alla tillgängliga kanaler i vårt nätverk skapar vi en marknadsföringsstrategi utformad för att komplettera din egen.

Vad är Eventim.NET?

EVENTIM.Net är ett kraftfullt och dynamiskt biljettsystem som har visat sig vara ett av de mest pålitliga och robusta biljettsystemen på marknaden och som har sålt biljetter till några av de största och mest framstående konsertturnéerna, festivalerna och arenorna i världen.

Vårt supportteam är drivkraften bakom denna plattform och tar hand om alla tekniska aspekter åt dig. Det innebär evenemangsskapande, kampanjerbjudanden och fakturering samt att hjälpa till med rådgivning inom säljstrategi och kundkommunikation vid behov.

26

LÄNDER

250M

BILJETTER SÄLJS VARJE ÅR

3000

ANSTÄLLDA

Vi hjälper dig hela vägen

Med Eventim får du inte bara en biljettlösning, utan även en fullfjädrad biljettpartner.

Skapande av evenemang

Låt våra supportexperter sköta hela eventskapandet åt dig. Vi garanterar att få dina event sålda snabbt så att du kan fokusera på ditt event.

Brandad köpsprocess

Få din egen webshop anpassad efter eran design. Detta stärker ert varumärke och säkerställer en optimal köpprocess för era biljettköpare.

Marknadsplatser

Via vår plattform eventim.se möter du en bred publik. Extra synlighet är möjlig genom wallpaper, topplistor och placering av toppreglaget. Vi kan även erbjuda internationell marknadsföring i hela Skandinavien och på andra håll i Europa genom våra Eventim-kollegor utomlands.

Kundservice

Låt vår Eventim kundtjänst hjälpa dina biljettköpare. Om en biljettköpare har tappat bort sin biljett, har en fråga om evenemanget eller vill köpa biljetter via telefon finns vår kundtjänst tillgänglig via telefon, chatt, Facebook och mejl.

FanSALE

Nu kan dina fans köpa och sälja biljetter köpta på Eventim på ett säkert och lagligt sätt. Med fanSALE annulleras biljetter automatiskt och nya biljetter bokas och levereras i en ny beställning. Processen är 100% digital och säkerställer en bra upplevelse, både för säljaren och för köparen. Verifierad – säker – snabb – rättvis.

www.fansale.se

Vill du ha en demo?

Skriv in din e-postadress så kontaktar vi dig för en demo!