Om oss

Vi är Europas ledande biljett- och liveunderhållningsföretag.

Allt du behöver från en marknadsledare

Med verksamhet i 26 länder är vi Europas största biljett- och liveunderhållningsföretag. Genom vår teknik och prisbelönta tjänster distribuerade vi över 250 miljoner+ biljetter bara under 2019, och driver några av de största mötesplatserna och festivalerna i Europa.

Som en av världens ledande leverantörer av biljettteknologi, oavsett omfattningen av liveevenemang, erbjuder EVENTIM dig förstklassiga biljettlösningar, moderna marknadsförings- och analysverktyg, strategiska partnerskap och enastående tjänster för evenemang av alla storlekar.

Som operatör av våra egna arenor har våra robusta och pålitliga biljettlösningar varit avgörande för vår framgång. Vi investerar kontinuerligt i vår teknik för att möta de ständigt ökande kraven från vår egen verksamhet och din. Så hos oss kan vi garantera att du är i trygga händer.

Referenser i världsklass

Eventim har referenser i världsklass och har sålt biljetter till några av världens mest uppmärksammade evenemang, inklusive flera sommar- och vinter-OS, samt några av Europas största festivaler, konserter och turnéer. Du kan lita på våra biljettsystem, som kan visa sig vara bland de mest pålitliga och robusta biljettsystemen på marknaden. Våra system kan hantera 30 miljoner transaktioner på mindre än 30 minuter och 3 miljoner internationella kunder samtidigt.

Total leverans

Eventim erbjuder moderna, flexibla och heltäckande biljettlösningar – allt från biljettsystem till försäljningsanalyser, kundinsikter och digital marknadsföring. Eventim erbjuder ett antal försäljningskanaler samt kundservice och passerkontroll. Vi strävar efter att vara en proaktiv partner för våra kunder. Därför erbjuder vi en aktiv roll inom marknadsföring, försäljningsstrategier och kundkommunikation. Med kontor över hela Skandinavien har vi en stark lokal närvaro och förstår de lokala kraven, samtidigt som vi drar nytta av den unika erfarenheten och förståelsen för nätverket hos ett globalt företag.

billettsystem fra eventim

Möt säljteamet

Med mer än 25 års branscherfarenhet tillsammans kommer vårt team att stödja dig varje steg på vägen.
Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och expertis som en del av ett samarbete.

Elin Cooksey

Commercial Director

.

Fanny Wistrand

Account Manager

.

Vill veta mer?

Ta kontakt med någon av oss i säljteamet, eller lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!