Om Eventim

Eventim Sverige är en del av Eventim Scandinavia, en professionell biljettdistributör i Skandinavien sedan 2004. Vi är belägna i Stockholm, med lokalkontor i Oslo och Köpenhamn. Eventim Scandinavia ägs av CTS Eventim, Europas största biljett- och liveunderhållningsföretag. Varje år säljs mer än 250 miljoner biljetter till 200 000 evenemang världen över med Eventim biljettsystem. Eventim-gruppen är representerad i 21 länder, är börsnoterad i Tyskland, har en årlig omsättning på 1,2 miljarder euro och har över 3 000 anställda världen över.

0
Land
0
Sålde biljetter varje år
0
Anställda

Referenser i världsklass!

Eventim har referenser i världsklass och har sålt biljetter till några av världens mest uppmärksammade evenemang, inklusive vinter-OS i Turin 2006, Sotji 2014 och sommar-OS i Rio 2016. Våra biljettsystem har visat sig vara några av de mest pålitliga och robusta biljettsystemen på marknaden.  Dessa kan hantera 30 miljoner transaktioner på mindre än 30 minuter och 3 miljoner internationella kunder samtidigt.

Total leverans

Eventim erbjuder moderna, flexibla och heltäckande biljettlösningar – allt från biljettsystem till försäljningsanalys, kundinsikt och digital marknadsföring. Eventim erbjuder ett antal försäljningskanaler samt kundservice, passerkontroll och ackrediteringssystem. Vi strävar efter att vara en proaktiv partner för våra kunder. Därför erbjuder vi en aktiv roll inom marknadsföring, försäljningsstrategier och kundkommunikation. Vi ger dig en unik inblick i både försäljning och kundsegmentering. Med kontor över hela Skandinavien har vi en stark lokal närvaro och förstår de lokala kraven. Samtidigt drar vi nytta av den unika erfarenheten och förståelsen för nätverket i ett globalt företag ger.