Den kompletta SaaS för teatrar, konserthus, operahus, attraktioner och sportorganisationer – allt i samma system.

Mer än en biljettplattform

Medlemskap och prenumerationer

Bygg upp lojalitet genom att erbjuda ett urval av medlemskap, säsongskort och flexibla prenumerationspaket.

Ett öppet system

Säkerställ seamless arbetsprocesser genom att använda våra XML- och API-funktioner för att ansluta till tredjepartslösningar.

Integrerad CRM-lösning

Öka omsättningen med insikt i kundernas vanor och preferenser.
E-post, segmentering, ABC-analys.

Omfattande rapportering

Skapa rapporter och anpassa efter dina behov. Se dina försäljningssiffror från alla enheter, inklusive mobil.

Vad är EVENTIM.Inhouse?

EVENTIM.Inhouse har under de senaste 20 åren varit ett av Europas ledande biljettsystem för teatrar, operahus, konserthus, attraktioner och idrottsorganisationer.

Mer än 600 kulturinstitutioner över hela Europa använder INHOUSE för att sälja biljetter på biljettkontor, i butiker och online. INHOUSE innehåller många olika element som tillsammans bidrar till en skräddarsydd lösning för alla våra kunder.

Den kompletta SaaS-biljettlösningen och mer – allt i samma system.

26

LÄNDER

250M

BILJETTER SÄLJS VARJE ÅR

3000

ANSTÄLLDA

Den kompletta självbetjäningen SaaS-biljettlösning.

Skapa dina egna event, sköt din egen ekonomi, marknadsför dina egna event, använd timeslots entréer, bjud på mat och dryck och anpassa efter dina exakta behov. Det här är bara några av de funktioner som finns tillgängliga för dig. Med EVENTIM.Inhouse får du allt du behöver i samma system.

Anpassat efter dina behov

Skräddarsy din white label webshop, e-biljetter, mobilbiljetter, e-postbekräftelser, fakturor, medlemskort och mycket mer med våra lättanvända layoutredigerare.

Merförsäljning och korsförsäljning

Öka intäkterna och det genomsnittliga kundvagnsvärdet med möjligheten att korsförsälja produkter som varor, mat och dryck och liknande evenemang.

Flexibla paket

Bygg lojalitet och erbjuda flexibilitet till dina kunder genom att designa ”pick & mix”-paket. Antingen med ett fast eller flexibelt antal evenemang, efter dina behov.

Tidsinställd entrétid

Perfekt för museer, attraktioner, skolbesök och restauranger, EVENTIM.Inhouse har en flexibel och effektiv tidsinställd entrélösning med timeslots.

Platskarta med utsikt från din plats

Allt från onumrerade och numrerade sittplatskartor, bordskartor, 3D-visning, allokationer och blockeringar – EVENTIM.Inhouse kan hantera alla eventkonfigurationer, med val av egen plats, bästa platsbokning och utsikt från din plats.

Integrerat biljettkontor

Gruppbokningar, väntelistor, detaljerad kundhistorik, betalningslänkar, snabb utcheckning och pekskärmsteknik är bara några av de funktioner som finns tillgängliga.

Integration till CMS-lösningar

Använd XML-export för att extrahera t.ex. eventinformation, biljettpriser, försäljningslänkar och kapacitet direkt till deras hemsida.

Redovisningsintegration

EVENTIM.Inhouse har ett dynamiskt gränssnitt mot olika ekonomisystem och kan därmed stödja anslutning till olika redovisningssystem. Certifierad av PwC.

Vill du ha en demo?

Skriv in din e-postadress så kontaktar vi dig för en demo!