Hos oss kan du känna dig trygg hela vägen

Med Eventim får du därför inte bara en biljettlösning, utan en fullfjädrad biljettpartner.

Arrangörsstöd

Med lång erfarenhet och passion för livebranschen är vårt dedikerade supportteam redo att arbeta med dig för att säkerställa att du får ut det mesta av din biljettförsäljning. Med ett kontor i Oslo och support från ett skandinaviskt team är vi aldrig långt borta för att hjälpa till att lösa dina behov, eller vara en sparringspartner gällande biljettförsäljning, strategi eller marknadsföringsbehov. Skulle du behöva närvaro på plats under ett event kan vi erbjuda detta genom vårt erfarna team på plats.

Marknadsföring

Inget jobb är för litet och inget för stort. Oavsett om det finns behov av att marknadsföra ett konkret evenemang i specifika media, eller behov av en komplett marknadsföringspartner, har du vad du behöver med Eventim som biljettpartner. Eventim har ett dedikerat team av digital marknadsföringsspecialister som brinner för att sälja biljetter.

Insläppskontroll

I ett samarbete med Eventim om biljettförsäljning får du även tillgång till ett av marknadens bästa passersystem. Vår lösning kan visa imponerande referenser som flera sommar- och vinter-OS, flera världsmästerskap i olika sporter för insläppskontroll för några av världens största konserter och festivaler. insläppskontroll hos oss kan göras med egna handskanner och via en smartphone-app (iOS och Android). Genom vårt samarbete med Axess kan vi även erbjuda både fasta och mobila skanningsstationer. Vårt dedikerade åtkomstkontrollteam kan också erbjuda support på plats om det skulle behövas.

Kundservice

Med Eventim som biljettpartner får du tillgång till vår kundtjänst, som kan ta hand om kundsupport åt dig. Om det är en kund som har tappat bort sin biljett, har frågor om biljetter till ett event, eller helt enkelt någon som vill beställa biljetter via telefon, låt vår egen kundtjänst sköta detta åt dig. Vi kan även leverera pappersbiljetter som skickas med post om så önskas.

fanSALE

Minska risken för illegal svart marknad, falska biljetter och desperata fans till dina evenemang. Eventim var först i Skandinavien med att erbjuda en lösning för återförsäljning av biljetter. fanSALE är en 100% digital lösning där alla biljetter köpta via Eventim kan säljas vidare enkelt och säkert och givetvis i enlighet med Black Market Act. Läs mer om fanSALE här

Rapportering och analys

Standard och skräddarsydd rapportering samt analysverktyget Eventim.analytics. Hos oss får du ett stort urval av rapporterings- och analysverktyg som täcker de flesta behov. Oavsett om det är en enkel rapport, mer avancerade rapporter, ”live” rapportering eller behov av att göra en djupare analys får du tillgång till allt detta med Eventim som biljettpartner.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken eller intresserad av att veta mer om ett biljettsamarbete med Eventim? Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig