Våra biljettsystem

Ett pålitligt och kraftfullt biljettsystem online är arrangörens bästa vän och verktyg. Med ett framtidsinriktat och professionellt biljettsystem online kommer mycket av det administrativa arbetet att gå automatiskt. Inte nog med det, det blir också väldigt enkelt för dina besökare att använda det digitala biljettsystemet för att skaffa biljetter till din konsert eller evenemang.

Eventim.Light

Vårt Light system är speciellt designat för oberoende arrangörer och artister. Här kan man skapa egendefinierade evenemang och sälja biljetter till entré, tidsinställd entré eller oreserverade sittplatser. Vår plattform ger dig full kontroll över biljett och försäljningsprocessen. Skapa, publicera och sälj biljetter inom några minuter.

 

Eventim.Net

Eventim NET är ett kraftfullt och dynamiskt biljettsystem som visat sig vara ett av de mest pålitliga och robusta i världen. Här är ledorden mångsidigt och flexibelt. NET används på några av världens största och mest uppmärksammade festivaler, arenor och konsertturnéer.

 

Eventim.Inhouse

Eventim INHOUSE är ett av Europas ledande system för biljettförsäljning inom teater, opera, konserthus, museer och idrottsarenor. Här har arrangörer tillgång till den mångsidiga funktionaliteten hos INHOUSE för definiering av online biljetter, säsongskort, produktförsäljning osv. Försäljning i modulen kan göras både via biljettkassan och hos olika fysiska förhandlare.

Varför välja Eventim biljettsystem?

Våra försäljningskanaler

Vi har goda möjligheter att hjälpa våra partners att hantera kundservice och support. Som din biljettpartner kan vi bland annat sälja biljetter till ditt event via telefon. Om någon har förfrågningar relaterade till biljettförsäljning, felaktiga bokningar eller annan information kan vi nås på många kanaler. Vi finns tillgängliga för dina kunder på bland annat telefon, epost, Facebook och chatt.

biljettsystem

Våra marknadsplatser

Via vår svenska plattform eventim.se möter du en bred publik. Hos oss kan du också få mer synlighet genom att att få plats på wallpaper, leaderboard och topp-slider. Vi kan även erbjuda marknadsföring på våra plattformar i Skandinavien och i övriga Europa

Vi håller din hand hela vägen

Förutom robusta och säkra biljettsystem tillhandahåller vi förstklassig support för att stödja våra parteners biljett- och försäljningsstrategi. Med Eventim får du därför inte bara en biljettlösning, utan en fullfjädrad biljettpartner

Fördelar med våra biljettsystem

Olika biljetttyper

Biljettköpare kan välja mellan olika biljettyper efter deras behov. Vi erbjuder bland annat elektronisk PDF-biljett, mobilbiljett anpassad till Wallet, pappersbiljett per post (även med presentförpackning) eller avhämtning i biljettdisken.

Teknisk tillförlitlighet

Vi har pålitliga och robusta biljettsystem med hög prestanda, dessa optimerar och utvecklar vi kontinuerligt för att fortsätta förbättra våra redan världsledande biljettsystem.

White label-lösningar

Öka konverteringarna genom att sälja biljetter med egen design/märke via våra biljettsystem. Eventim har olika lösningar som även inkluderar integration på din hemsida via iFrame.

Facebook Ticketshop

Med Eventim är det möjligt att sälja dina egna biljetter via Facebook-sidor med hjälp av Facebook Ticketshop. Vi har även många andra spännande funktioner som kommer att öka biljettförsäljningen online!

Rapporter & analyser

Vill du veta vilka dina kunder är och var de köper sina biljetter? Vill du i realtid se via vilka kanaler dina biljetter säljs? Vill du veta hur framgångsrika dina kampanjer är och var dina kunder kommer ifrån? Med Eventim biljettsystem får du svar på alla frågor du kan ha.

Marknadsföringspartner

Vi kommunicerar med våra kunder varje vecka via e-post. Vi har även lång erfarenhet av att använda sociala medier för att skapa medvetenhet, engagemang och biljettförsäljning. Vi hjälper gärna till med riktade sociala mediekampanjer, programmatiska displaykampanjer och retargeting-kampanjer.

Du kan lita på våra biljettsystem!

Eventim har referenser i världsklass och har sålt biljetter till några av världens mest uppmärksammade evenemang, inklusive vinter-OS i Turin 2006, Sotji 2014 och sommar-OS i Rio 2016. Våra system har visat sig vara bland världens mest pålitliga och robusta. Vi har bland annat hanterat 30 miljoner transaktioner på mindre än 30 minuter, och 3 miljoner internationella kunder samtidigt.

Vem använder våra biljettsystem?