Biljettsystem från Eventim!

Med över 20 års erfarenhet av att utveckla biljettsystem kan vi erbjuda den mest pålitliga och robusta biljettteknologin på marknaden.

Välj rätt plattform för dig

Evenemang finns i alla former och storlekar och det är viktigt att hitta den biljettlösningen som passar dig bäst. Hos oss finns 3 olika biljettsystem att välja mellan – oavsett om du vill sälja biljetter till utställningar, festivaler, teatrar, kulturhus eller arenor. Vi är övertygade om att vi har rätt plattform för dig.

NET är ett kraftfullt och dynamiskt biljettsystem som har visat sig vara ett av de mest pålitliga och robusta biljettsystemen i världen. Mångsidig och flexibel, NET används på några av världens största och mest uppmärksammade festivaler, konsertturnéer och arenor.

INHOUSE är ett av Europas ledande biljettsystem för teatrar, operahus, konserthus, museer och idrottsarenor. Arrangörerna använder den mångsidiga funktionaliteten hos INHOUSE för biljettförsäljning online, försäljning av prenumerationer/säsongskort, i biljettkassan och på olika försäljningsställen.

Med EVENTIM.Light kan du enkelt skapa, publicera och sälja biljetter inom ett par minuter. Marknadsför och sälj dina biljetter direkt via din egen biljettshop, sociala medier och vår primära marknadsplats eventim.se, för att nå en större publik. Skapat med den självständiga arrangören i åtanke!

Vill veta mer?

Kontakta någon av oss i säljteamet, eller lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.