Arrangerar eller planerar du en festival?

Eventim är Europas största biljettleverantör med förstklassiga biljettsystem skräddarsydda för festivalarrangörer och alla dina behov. Vi kan peka på enorm erfarenhet av biljettförsäljning till festivaler och erbjuda mer än att bara sälja festivalbiljetter. Eventim kan vara din fullfjädrade partner och vi erbjuder att aktivt delta i marknadsföringen, så att du kan nå en ännu större publik och sälja ännu fler biljetter. Eventim erbjuder förstklassig support och kundservice för att säkerställa god vård för både arrangören och biljettköparen.

Biljettförsäljning i världsklass

Vi är en heltäckande leverantör av biljettförsäljning, teknik, support och kundservice.

Arrangörs stöd

Eventim ger dig det stöd du behöver för att organisera en framgångsrik festival. Vårt dedikerade supportteam är tillgängligt 7 dagar i veckan och har lång erfarenhet av försäljning av festivalbiljetter. Vi arbetar för att öka din biljettförsäljning genom att erbjuda spännande lösningar som du inte haft tillgång till tidigare.

Inpassering

Eventim levererar inpassering i världsklass för festivaler. Med erfarenhet från stora festivaler och evenemang som OS och fotbolls-VM kan vi garantera dig en ny upplevelse av ditt insläpp. Vi erbjuder dig våra tekniska lösningar och vårt erfarna Access Control team för att hjälpa dig.

Kundservice

Med Eventim som din biljettpartner hjälper vår kundtjänst dina festivalkunder via telefon, e-post, chatt och Facebook. Vi hjälper biljettköpare med allt från förlorade biljetter, frågor om festivalen, till att köpa biljetter via telefon. Låt vår engagerade kundtjänst göra jobbet.

Marknadsföring

Som festivalens marknadspartner kan vi bistå med både lokal, nationell och internationell marknadsföring. Vårt dedikerade team av digital marknadsföringsspecialister brinner för att sälja festivalbiljetter, och inget jobb är för litet och inget jobb är för stort.

Din köpprocess

Det är eran festival och därför anser vi också att inköpsprocessen ska spegla festivalens profil. Tillsammans med dig anpassar vi köpprocessen så att biljettköparen ska uppleva att hela köpprocessen sker på festivalens hemsida. Vi erbjuder flera unika lösningar som gör det möjligt att sälja andra produkter som merch, mat, dryck och camping i samma transaktion.

Teknologiskt avancerad

Eventims system har testats och beprövats i några av världens största evenemang. Vi är kända för att vara stabila och säkra. Detta garanterar att biljetter säljs smärtfritt och utan stillestånd, även under högt tryck. Vi erbjuder funktionalitet för festivaler som ingen annan kan matcha, och kommer att arbeta med dig för att hitta den mest optimala biljettlösningen för din festival.

21

LÄNDER

250M

SÅLDA BILJETTER VARJE ÅR

3000

ANSTÄLLDA

Fördelar med Eventim

Bäst på merförsäljning

När du ska anordna en lönsam festival är det viktigt att merförsäljningen blir framgångsrik. Med våra lösningar skapar vi en skräddarsydd kundresa som både främjar och ger dig nya möjligheter inom merförsäljning.

Öppna system

Med Eventim får du Europas största biljettpartner i laget. Våra system stödjer integrationer med de viktigaste kanalerna, inklusive Facebook, vilket gör det enkelt att marknadsföra och sälja biljetter online.

Expertis

Eventim är Europas största biljettleverantör och vi har varit med och organiserat några av världens största festivaler samt evenemang som OS och VM. Med detta kan du vara säker på att vår expertis är på topp.

Fullständig översikt

Med våra biljettsystem överblickas festivalens statistik lätt så att du kan använda tiden där det gäller. Välkommen till marknadens bästa biljettsystem.

Arrangörers och biljettköpares möte med Eventim

När man anordnar en festival är det väsentligt att både arrangör och biljettköpare möter ett erfaret och professionellt biljettföretag med bra support och kundservice tillsammans med moderna lösningar för biljettförsäljning och andra tjänster. Med Eventim som biljettpartner säkerställer du att du får tillgång till allt detta och mycket mer. Tillsammans utvecklar vi både festivalen och säljer fler biljetter och produkter.

Anpassad köpprocess

Våra biljettsystem har varukorgar som gör att biljettköpare kan köpa varor, mat, dryck, transport, parkering, hotell etc. i samma transaktion. Varorna kan säljas både som separata produkter och därmed finnas tillgängliga som ”fristående” produkter på samma sätt som en biljett, eller så kan de kopplas till specifika evenemang och därmed endast finnas tillgängliga i samband med biljettköp.

Festival karta

Eventim biljettsystem har avancerade festivalkartlösningar som gör det möjligt att skapa en egen festivalkarta. Kartan kan visa fler detaljer som t.ex. placering av entréer, toaletter, barer m.m. Festivalkartan kan vara tältplatser, glamping, husbilsplatser m.m. På samma sätt som i en arena kan biljettköparen välja var de vill sova bland de lediga platserna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kapacitetsöversikt

För festivalarrangörer finns det mycket att hålla reda på när man säljer olika typer av biljetter med olika kapacitet. Våra biljettsystem gör det enkelt genom att automatiskt hålla koll på detta för arrangörerna.

Fanticket

Eventims ”fanTicket” är ett extra alternativ för festivalarrangörer, som är skräddarsydda biljetter i högkvalitativt papper, med möjlighet att designa egna biljetter som kan användas som samlarobjekt. Sponsorer kan också inkluderas för logotypexponering.

Flera leveranssätt

Vi erbjuder skanningsbara festivalbiljetter i alla nödvändiga format. PDF, mobilbiljetter som kan lagras i Wallet-appen, samt pappersbiljetter med postleverans. Det innebär att fans kan välja exakt den leveransmetod som passar deras behov.

Bäst i support

Hos Eventim får du den service du behöver. Vi har ett stort team redo att ta oss an alla kundutmaningar som sker före, under och efter festivalen. Vi finns tillgängliga på telefon och du som festivalarrangör 7 dagar i veckan.

Några av våra kunder