Nu kan du skräddarsy dina PDF-biljetter i EVENTIM.Light!

Publicerad

Goda nyheter!

Vi fortsätter ständigt att utveckla vårt EVENTIM.Light-system och är väldigt glada över att kunna presentera ännu en nyhet. Nu är det möjligt att individualisera dina PDF-biljetter genom att lägga till egna bilder och personliga texter. Använd denna möjlighet till exempel för att inkludera sponsorer eller samarbetspartners eller för att ge dina biljetter det där ”lilla extra”.

Bild på biljetten

Ladda upp en bild som du vill integrera i layouten. Det kan vara logotypen för en sponsor eller en samarbetspartner inom kollektivtrafiken, eller kanske en bild från evenemanget som ger biljetten en unik design. Var noga med att följa riktlinjerna för bilder och format.

Skräddarsy texter till besökarna

Förutom bilden kan du även lägga till en individuell text på biljetten. Du kan till exempel ge besökarna information om ingångar, tillgängligheten eller programmet. Du kan också inkludera en personlig hälsning till dina besökare alternativt påminna om att boka ett bord för m,at etc. Med den integrerade textredigeraren kan du formatera rubriker och texter efter dina önskemål.

Tillgängligt i onlineshoppen och vid dörrförsäljning i Biljettkassan

De nya möjligheterna att anpassa biljettlayouten är tillgängliga för alla biljetter som säljs via EVENTIM.Light onlineshop och via dörrförsäljning i din Biljettkassa. Du kan definiera biljettlayouten för ett enskilt evenemang eller för en serie av evenemang. Biljetter som säljs via Eventim.se omfattas inte av detta.

Så här aktiverar du en skräddarsydd PDF-biljett

Skapa ett nytt evenemang eller en event-serie som vanligt och gå igenom redigeraren steg för steg. Du kan även redigera biljetter för evenemang som redan är ute till försäljning. I avsnittet ”7. Bilder” har du nu möjlighet att aktivera individualiseringen av PDF-biljetter. Du behöver bara aktivera switchen och en ny sektion öppnas. skräddarsy biljettlayouten i den nya delen ’PDF Biljettlayout’.

*****

Om du har frågor eller vill ha en demonstration av Eventim Light är du välkommen att kontakta oss!