Nu finns Seat Map tillgängligt i EVENTIM.Light!

Med Seat Map kan du skapa och skräddarsy din egen platskarta med alla element du behöver så som sittplatser, ståplatser, bord och scen.

Stor fleksibilitet

EVENTIM.Light har en enkel och användarvänlig sittplats-editor som dig möjligheten att snabbt generera olika platsöversikter som inkluderar standardplatser, men även bord, kurvor och grafiska element. Du som arrangör får stor flexibilitet när det gäller den grafiska presentationen, som visar sittplatser i förhållande till andra sittplatser i och hela lokalens platsöversikt.

Man kan välja allt från runda eller fyrkantiga bord till olika former, linjer och textfält. Mallar och ikoner finns tillgängliga så att man enkelt kan lägga till tex. en fotbollsplan eller tennisbana i platskartan, bar-element, ingångar, trappor, ytor för funktionshindrade osv. Med dessa möjligheter, kan du som arrangör tillgodose att billettköparna får en komplett översikt över din lokal när de väljer sina platser.

Registrera dig nu!

Välj din egen plats eller bäst tillgängliga

Erbjud dina kunder möjligheten att välja sin egen plats direkt platskartan eller låt systemet välja den bästa tillgängliga platsen. Du kan även bestämma din egen ”bästa tillgängliga plats” algoritm. Systemet har också en heatmap som visar de bäste platserna baserat på placering av elementen i platskartan så att du kan optimera dina priskategorier. Har du behov av att kunna blockera platser i salen, tex. till front-of-house, kan även detta enkelt göras i lösningen.

Läs mer om EVENTIM.Light här

Enkel kartläggning av priskategorier

Tilldela individuella biljettpriser till de olika sitt- och ståplats områdena. Du kan även allokera utvalda platser för VIP-gäster om det skulle behövas. Pris-zoner er markerade med olika färger i salen så att biljettköparna enkelt kan hitta platser i vald priskategori. Har du behov av att kunna ändra pris-zoner i platsöversikten efter det att arrangemanget biljetterna släppts till försäljning , så går även det att göra.

Vill du ha en demo? Ta kontakt!

Ytterligare fördelar med vårt SEAT MAP-verktyg

  • Designa din platskarta med dina egna färger, typsnitt och mycket mer. 
  • Liveuppdateringar av dina platskarta i alla försäljningskanaler för tillgänglighet i realtid.

Prissättning på ett enkelt sätt

Vi erbjuder flexibla prismodeller – välj den variant som passar deg bäst!

  • Inga startavgifter
  • Inga avgifter för betalningshantering
  • Ytterligare tjänster tillgängliga!

Med Professional får du den kompletta uppsättningen av verktyg du behöver för lyckade evenemang. Önskar du mer hjälp, kan du som Premium-arrangör även få hjälp med marknadsföring, on-site support, telefonsupport med mera.

Flexibla prismodeller baerade på dine behov

Det blir inte lättare!

EVENTIM.Light er den ultimata webbaserade plattformen för biljettförsäljning. Registrera dig gratis idag. Om du har några frågor eller vill ha en demo, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Skriven av:
Marcia Titley
VD
Eventim Sverige AB

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.