Följ din försäljningsdata live på mobilen med Eventim Analytics Web Appen.

Publicerad

Är du nyfiken på att veta vem som köper dina biljetter? Vill du mäta effekten av dina marknadsföringskampanjer och jämföra dem med ditt förväntade resultat? Då är EVENTIM.Analytics web appen det perfekta verktyget för dig. Med vår intuitiva och användarvänliga web app kan du ta dina evenemang till nya höjder genom att utnyttja de värdefulla insikterna och den data som vårt analysverktyg levererar.

En av de största fördelarna med EVENTIM.Analytics web appen är dess användarvänlighet. Du behöver inte vara en teknisk expert för att kunna använda appen effektivt. Den är utformad för att vara intuitiv och lätt att navigera i, vilket ger dig möjlighet att få tillgång till din data och generera användbara rapporter väldigt enkelt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom evenemangsmarknadsföring kommer du att finna appen mycket användbar.

När du har aktiverat EVENTIM.Analytics web appen, har du alla dina försäljningssiffror och analyser direkt tillgängliga. Du kan få tillgång till realtidsdata när som helst och var som helst, vilket betyder att du alltid är uppdaterad och kan fatta viktiga beslut vart du än befinner dig. Du kan också dra nytta av fördelarna med visuella presentationer i form av grafer och diagram som gör det enkelt att förstå dina data och kommunicera dem till andra intressenter.

Genom att använda tjänsten kan du identifiera försäljningstrender, mäta effektiviteten av dina marknadsföringskampanjer och fatta datadrivna beslut för att öka biljettförsäljningen och förbättra upplevelsen för dina gäster.

Du kan använda web appen oavsett om di använder iPhone eller Android. För att få tillgång vänligen skicka ett mail till vår support så ser dom till att du får tillgång.

Ta ditt evenemang till nästa nivå med EVENTIM.Analytics-appen!