EVENTIM.Pass lanseras i Sverige!

Publicerad

Eventim är i frontlinjen när det gäller att bekämpa olaglig andrahandsförsäljning av biljetter och andra utmaningarna kring falska biljetter. Först lanserade vi fanSALE 2020 där biljettköpare enkelt och säkert kan köpa och sälja biljetter. Nu lanserar vi EVENTIM.Pass, en 100% digital appbiljett som är utvecklad just för att eliminera bedrägeri och förbättra säkerheten.

Såhär fungerar EVENTIM.Pass

Vad är EVENTIM.Pass?

EVENTIM.Pass är en digital biljett som endast är tillgänglig via Eventim-appen och som är både bedrägeri och robotsäker. Biljetten kan inte kopieras eller vidarebefordras utanför appen och själva QR-koden är inte synlig förrän dagen innan evenemanget. Om fans vill överföra eller sälja sina biljetter kan detta endast göras genom appen där både biljettöverföring och fanSALE är integrerade och 100% säkra.

Biljetten är alltid uppdaterad

En viktig fördel med EVENTIM.Pass biljetten är att den alltid är uppdaterad. Det betyder att om du som arrangör behöver ändra en ingång eller sittplatsnummer kommer biljetten automatiskt att uppdateras med rätt information. Du behöver inte skicka nya biljetter till biljettköpare, vilket ofta kan leda till förseningar vid entren eftersom vissa kan ta med gamla biljetter med fel information. Är er wi-fi lite opålitlig vid entren på grund av många besökare? Inga problem! EVENTIM.Pass biljetter är tillgängliga i appen oavsett om du är offline och säkerställer smidig scanning till ditt evenemang.

All kommunikation med biljettköpare sker via EVENTIM.App.

Med EVENTIM.Pass sker all kommunikation med biljettköparna via appen och all relevant information om evenemanget skickas direkt till smartphones via push-notiser. På så sätt kommer biljettköparna alltid att vara uppdaterade.

Ladda ner EVENTIM.App för iOS och Android.

Enkel överföring av biljetter

Det är enkelt för biljettköpare att överföra biljetter direkt till vänner eller familj. Överföringen av biljetter är integrerad i appen där en länk genereras som kan delas med personen som ska delta i evenemanget. Så snart den andra personen har aktiverat länken i appen överförs biljetten automatiskt. På detta sätt får du som arrangör veta vilka som deltar i evenemanget – inte bara den som köpte biljetterna.

Säker vidareförsäljning av biljetter

EVENTIM.Pass skyddar mot biljettstöld och olaglig andrahandsförsäljning! Vidareförsäljning av biljetter är endast möjligt via fanSALE och görs snabbt och enkelt direkt i Eventims app. Vidaresålda biljetter blir automatiskt avbokade och nya biljetter bokade och levererade i en ny order till den nya köparen. Detta garanterar äkta och giltiga biljetter för köpare och möjliggör också försäljning av personliga biljetter på nytt. Processen är 100% digital och säkerställer en bra användarupplevelse både för säljare och köpare.

Nyfiken på EVENTIM.Pass eller hur Eventim kan hjälpa dig som arrangör?