En stark start på Festivalsommaren!

Publicerad

Festivalsäsongen är äntligen här och det är dags att dyka rakt in i den livfulla världen av musik, konst och frodiga trädgårdar fyllda med människor och kultur. I helgen inledde vi festivalsommaren och i det här blogginlägget tar vi med dig på en resa genom tre otroliga stadsfestivaler som agt rum i våra vackra skandinaviska huvudstäder. – Loaded Festival i Oslo, Rosendal Garden Party i Stockholm och Syd for Solen i Köpenhamn. Deltagarna på helgens tre festivaler fick uppleva fängslande framträdanden, njuta av solen och skapa minnen som kommer att vara med dem hela livet!

Rosendal Garden Party – Stockholm, Sverige

Beläget i hjärtat av Djurgården i Stockholm , Rosendal Garden Party är en hyllning till musik, natur och konst. Denna festival erbjöd en unik mix av musikaliska framträdanden, konstinstallationer och kulinariska läckerheter med stort fokus på hållbarhet. När du stegade in i de pompösa trädgårdarna möttes du av en magisk stämning med blommande blommor och en påtaglig glädje i luften. Lineupen inkluderade både lokala och internationella artister från olika genrer, vilket garanterade något för allas musiksmak. Att dansa till livemusikens rytm, utforska interaktiva konstutställningar och njuta av läckra godsaker från matstånden som erbjöd en mångfald av miljövänlig mat. Rosendal Garden Party satte den perfekta tonen för en förtrollande festivalsommar.

Syd for Solen – Köpenhamn, Danmark

Syd for Solen, som betyder ”Söder om solen” på danska, är en festival som kapslar in Köpenhamns livfulla anda. Belägen i den natursköna omgivningen av Søndermarken fångade detta evenemang essensen av den danska sommarkulturen. Festivalen förenade en mångfaldig lineup av artister, från indie-favoriter till kända huvudakter, som bidrog med sina fängslande framträdanden på festivalens scen. Syd for Solen garanterade en solig fest som skulle ge dig minnen för livet.

Loaded Festival – Oslo, Norge

Belägen i en av Oslos vackraste parker är Loaded Festival en fristad för musikentusiaster och festsugna. Med sin fantastiska lineup och energifyllda stämning levererade denna festival en adrenalinfylld upplevelse. Från rock till hip-hop, elektronisk musik till metal, tilltalade Loaded Festival en bred skala av musiksmaker. Festivalområdet pulserade av publikens energi och scenen vaknade till liv. När dagen övergick till natt bevittnade festivalbesökarna Oslos urbana landskap förvandlas till en dynamisk lekplats fylld av musik, ljus och ren eufori. Loaded Festival är den ultimata destinationen för dem som söker en adrenalinstinn start på sin festivalsommar.

Arrangerar eller planerar du en festival?

Eventim är Europas största biljettleverantör med förstklassiga biljettsystem skräddarsydda för festivalarrangörer och alla era behov. Vi kan peka på enorm erfarenhet av biljettförsäljning till festivaler och erbjuda mer än att bara sälja festivalbiljetter. Låt oss på Eventim vara din fullfjädrade partner och delta aktivt i marknadsföringen, så att du kan nå en ännu större publik och sälja ännu fler biljetter. Eventim erbjuder förstklassig support och kundservice för att säkerställa god vård för både arrangören och biljettköparen.

Arrangörers och biljettköpares möte med Eventim

När man anordnar en festival är det väsentligt att både arrangör och biljettköpare möter ett erfaret och professionellt biljettföretag med bra support och kundservice tillsammans med moderna lösningar för biljettförsäljning och andra tjänster. Med Eventim som biljettpartner säkerställer du att du får tillgång till allt detta och mycket mer. Tillsammans utvecklar vi både festivalen och säljer fler biljetter och produkter.

Vill du läsa mer om hur eventim kan hjälpa din festival, Klicka här eller kontakta oss så berättar vi mer!