En minnesvärd festival på magisk plats 

Publicerad

Foto: Stefan Sjödin, Sjödin Media

Den vackra och speciella platsen Alirs Öga, dess kraftfulla atmosfär, belägen i hjärtat av Hälsingland, gav en minst sagt minnesvärd festivalupplevelse till besökarna under Hälsinglands Visfestival förra helgen.  

Festivalen föddes ur en idé som väcktes av platsens naturliga och konstnärliga vyer. Alirs Öga är norra Europas största naturkonstverk, och det var på denna plats som tanken att skapa något magiskt tog form säger Tomas Lingman, en av arrangörerna i en intervju.  

Målet med festivalen var tydligt – att skapa en plattform för både etablerade och nya kvinnliga artister att dela med sig av sin talang och skapa musikaliska ögonblick som skulle få publiken att vibrera av eurofori. På festivalens scen denna sommar kunde man njuta av framträdanden av många fantastiska artister, däribland Lisa Miskovsky, Monica Törnell, Sara Zacharias (dotter till Ted Gärdestad) och Ida Wiklund. 

Alirs Öga och Hälsinglands Visfestival har blivit en oemotståndlig kombination av naturlig skönhet, konstnärlighet och musikalisk glädje. Festivalens engagemang för att främja kvinnliga artister har inte bara skapat en unik festivalupplevelse, utan har också blivit en kraftfull symbol för jämlikhet och förändring inom musikvärlden. 

Eventim hade förtroendet sköta försäljningen av biljetter till detta magiska evenemang. 

Arrangerar eller planerar du ett nytt spännande evenemang?

Eventim är Europas största biljettleverantör med förstklassiga biljettsystem skräddarsydda för festivalarrangörer och alla era behov. Vi kan peka på enorm erfarenhet av biljettförsäljning till festivaler och erbjuda mer än att bara sälja festivalbiljetter. Låt oss på Eventim vara din fullfjädrade partner och delta aktivt i marknadsföringen, så att du kan nå en ännu större publik och sälja ännu fler biljetter. Eventim erbjuder förstklassig support och kundservice för att säkerställa god vård för både arrangören och biljettköparen.

Vill du läsa mer om hur eventim kan hjälpa din festival, Klicka här eller kontakta oss så berättar vi mer!