Välkommen till EVENTIM.Light!

Publicerad

Det enkla sättet att sälja biljetter

Ta kontroll och påbörja din biljettförsäljning på några minuter med vårt EVENTIM.Light biljettsystem. Utformat med den oberoende arrangören i åtanke. Här kan man skapa egendefinierade evenemang och sälja biljetter till entré, tidsinställd entré eller oreserverade sittplatser. Vår plattform ger dig full kontroll över biljett och försäljningsprocessen. Skapa, publicera och sälj biljetter inom några minuter.

Biljettförsäljning i sin enklaste form

EVENTIM.Light är ett webbaserat självservice-biljettsystem som ger dig möjligheten att snabbt sälja dina biljetter till en bred publik. Light är enkelt att använda och samtidigt rik på funktionalitet och möjliggör en sömlös kundresa för dig och dina biljettköpare. Vår webbaserade infrastruktur och mobiloptimerade design gör att du kan komma åt EVENTIM.Light från vilken enhet som helst, vart som helst. Har du ingen hemsida? Det har du nu, eftersom vår lösning erbjuder vackra autogenererade webbshoppar. Du kan till och med anpassa med din egen logotyp och färger.

Registrera dig gratis idag och få tillgång till:

  • Skapa dina evenemang precis så detaljerat som du vill ha dom.
  • Skapa flera olika evenemang samtidigt – snabbt och enkelt
  • Din egen biljettbutik med din design och iFrame integration
  • Skapa kampanjer som en Early Bird-biljett eller ett ”Köp 2 betala för 1”- erbjudande
  • Ställa frågor genom köpprocessen
  • Snabb köpprocess för biljettköpare utan profil
  • Varukorg – köp biljetter till flera evenemang i samma transaktion.
  • Sälj biljetter i dören med vår Box Office modul
  • Gratis inpasseringskontroll via smartphone-appen (iOS & Android)

Läs mer om funktionerna här

Eventim Support – din biljettpartner

Vi har designat vårt system för att det ska vara lätt att använda, men vi vet att en ny produkt kan kännas lite läskig! Vårt dedikerade supportteam är redo att hjälpa till när du behöver det. Eventim kundservice finns tillgängligt för era kunder. Vi hjälper dom med allt från biljettköp, till frågor eller borttappade biljetter. Vår kundservice finns tillgänglig via telefon, e-post, Facebook och chatt.

Utöka din räckvidd! Publicera dina evenemang på Eventim.se och nå en större publik. Vår marknadsplats har hundratusentals besökare varje månad. Vårt call center finns tillgängligt att ta emot telefonbokningar från dina kunder.

Läs mer om möjligheterna här

Prissättning på ett enkelt sätt

Med EVENTIM.Light är det inga startavgifter eller avgifter för betalningshantering. Vi erbjuder flexibla prismodeller baserade på dina behov. Med Professional får du den kompletta uppsättningen av verktyg du behöver för lyckade evenemang.

Behöver du ännu mer hjälp? Välj Premium för extra supporttjänster, inklusive en dedikerad Kundansvarig och digital marknadsföring. Som Premiumkund får du tillgång till en kundansvarig medarbetare som mer än gärna tillsammans med dig, diskuterar hur vi tillsammans kan få din affär att växa. Behöver du hjälp med att sälja dina biljetter? Inga problem, vi erbjuder digitala marknadslösningar för alla typer av evenemang för att du ska nå dina mål. Utöver våra tekniska system för inpassering som håller hög internationell standard, finns vårt Access control team tillgängligt och delar gärna med sig av sin breda och internationella kunskap och erfarenhet för att du ska känna dig trygg med att ditt event kommer genomföras smidigt.  

Det blir inte lättare!

Registrera dig gratis idag. Om du har några frågor eller vill ha en demo, är du varmt välkommen att kontakta oss!

Skriven av:
Marcia Titley
VD
Eventim Sverige AB