EVENTIM SUPPORT

Förutom robusta och säkra biljettsystem tillhandahåller vi förstklassig support för att stödja er biljett- och försäljningsstrategi. Med Eventim får du därför inte bara en biljettlösning, utan en fullvärdig biljettpartner

KUNDSUPPORT

Med lång och bred erfarenhet och passion för livebranschen, kommer vårt dedikerade kundsupportteam att arbeta med dig för att se till att du får ut det mesta ut av din biljettförsäljning. Med kontor i Stockholm, och med stöd av ett skandinaviskt team är vi aldrig långt borta för att hjälpa till att lösa era behov. Vi är en sparringspartner kring biljettförsäljning, strategi och marknadsföringsbehov. Skulle ett evenemang kräva närvaro på plats från Eventim är vi mer än redo att ställa upp på erat evenemang.

Marknadsföring

Inget jobb är för litet eller för stor. Oavsett om det finns behov av att marknadsföra ett specifikt evenemang i specifika media, eller behov av en komplett marknadsföringspartner, så har du det du behöver i Eventim. Vi har ett dedikerat team av specialister inom digital marknadsföring som brinner för att sälja biljetter.

INPASSERING

Eventim levererar inpasseringslösningar i världsklass som bland annat har använts under flera sommar- och vinter-OS samt mästerskap som fotbolls-VM och EM 2020 i handboll i Trondheim. Skanning är tillgänglig med både handhållna skanningsenheter och en smartphone-app (iOS och Android). Genom ett samarbete med Axess kan vi även erbjuda både fasta och mobila skanningsstationer. Vårt inpasseringsteam finns också tillgängligt för support på plats om behov uppstår.

KundTJÄNST

Eventim har en egen kundtjänst som kan hantera kundsupport åt dig – om en biljettköpare tappat bort sin biljett, har en fråga om evenemanget eller vill köpa biljetter via telefon. Gruppbeställningar kan även göras av vår kundtjänst via telefon, med möjlighet till fakturering vid större beställningar.

utskick av biljetter

Även om världen har blivit mer digital vill många fortfarande ha fysiska biljetter. Vår kundtjänst tar detta jobb och skickar gärna ut biljetter till kunder som vill ha detta. Vad sägs om att erbjuda FanTicket till ert event? En FanTicket är det perfekta minnet. Med hög kvalitet och anpassad design är biljetterna unika och en perfekt present! Bilden är tryckt på exklusivt biljettmaterial och är ett idealiskt alternativ till en vanlig biljett. Och det bästa är att det inte tillkommer några extra kostnader! Inte för dig som kund hos Eventim och inte för biljettköparen.

Fansale

FanSALE är Skandinaviens första digitala plattform för återförsäljning av biljetter. Alla biljetter köpta via Eventim kan säljas på plattformen, och hela processen är 100% digital. Som arrangör innebär det enklare entré och färre desperata fans som inte får uppleva eventet de ska på. Och naturligtvis bara för nominellt värde som är enligt svartamarknadslagen. Mer om fanSALE hittar du här .

RAPPORTERING OCH ANALYS

Standard och skräddarsydd rapportering samt analysverktyget Eventim.analytics. Med Eventim får du ett stort urval av rapporterings- och analysverktyg som täcker de flesta behov. Är det en enkel rapport, mer avancerade rapporter, ”live”-rapportering eller behov av att göra en djupare analys får du tillgång till allt detta med Eventim som din biljettpartner.

StrEAMING

Giggea är en säker, lättanvänd streamingplattform för pay-per-view. Med Giggea som streamingplattform och Eventim som biljettleverantör kan du som arrangör sälja biljetter på samma sätt som ett traditionellt fysiskt evenemang. Biljettköpare får tillgång till livestreaming av evenemanget med en åtkomstkod och kan se evenemanget live, eller upp till 7 dagar efter att evenemanget är över. Läs mer om vår streaminglösning här.