SpeedwayLigaen och Billetlugen, våra kollegor i Danmark, på banan med nytt samarbete

Publicerad

Stor glädje bland våra danska kollegor i Billetlugen som har ingått ett samarbete med SpeedwayLigaen– den bästa danska serien inom speedwaysportens. Billettlugen kommer aktivt bidra både med biljettförsäljning och med marknadsföring och båda parter har höga förväntningar på samarbetet. 

Jørgen Bitsch, ordförande i Speedwayligans styrelse är mycket nöjd med avtalet och konstaterar; 

Vi ser mycket fram emot ett samarbete med Billetlugen och ser stora möjligheter i att ha dem som biljettpartner. Vi har en ambition att göra Speedway League mer känt bland det danska folket, och på så sätt locka nya åskådare till klubbarna för att uppleva sporten. Det är precis vad Billetlugen kan bidra med, och han fortsätter: Efter några säsonger präglade av coronasrestriktioner är vi redo att bygga om. Vi ser fram emot att sprida budskapet om Speedwayligan i samarbete med Billetlugen och vi har knappt nått ytan. Nu är vi igång! 

Vi är mycket stolta över att Speedwayligaen har valt Billetlugen som partner för biljettförsäljning och marknadsföring. Billetlugen har redan god erfarenhet av speedwaysporten och vi ser fram emot att bygga vidare på den tillsammans med alla klubbar i den danska speedwayligan. Genom ett aktivt och starkt samarbete med ligans klubbar vill vi bidra till att lyfta både publikintresset och de kommersiella möjligheterna inom speedwaysporten. 

Jens B. Arnesen, VD för Billetlugen 

Speedway League pågår från april till september, och åtta ligaklubbar deltar i den hisnande kampen om guldet. Den här säsongen är det extraordinärt många rookieförare, så publiken kommer att få goda möjligheter att uppleva danska och internationella speedwaystjärnor på nära håll i de spännande loppen. 

Biljetter till speedwayligaen kan köpas her