sälja konsertbiljetter online

Om du vill sälja konsertbiljetter online, då har du kommit till rätt ställe. Vi på Eventim har 20 års erfarenhet av biljettlösningar. Vi har hjälpt konserter och evenemang att sälja biljetter sedan 1999.

Eventim.Light

Light är designad för oberoende arrangörer, artister och arrangörer för att skapa och sälja biljetter till din vanliga entré, tidsinställd entré eller oreserverade sittplatser. Vår plattform ger dig full kontroll över biljettprocessen, så att du kan skapa, publicera och sälja biljetter inom några minuter.

Eventim.Net

NET är ett kraftfullt och dynamiskt biljettsystem som har visat sig vara ett av de mest pålitliga och robusta biljettsystemen i världen. Mångsidig och flexibel, NET används på några av världens största och mest uppmärksammade festivaler, konsertturnéer och
arenor.

Eventim.Inhouse

INHOUSE är ett av Europas ledande biljettsystem för teatrar, operahus, konserthus, museer och idrottsarenor. Arrangörer använder den mångsidiga funktionaliteten hos INHOUSE för online-biljett-,  produkt- och säsongskortsförsäljning,  i biljettkassan och på olika försäljningsställe. 

Varför sälja biljetter online med Eventim?

Kundservice

Det kan bli mycket dyrt att etablera en separat kundtjänst för att hantera biljettförsäljning och svara på förfrågningar relaterade till biljettförsäljning. Om du väljer att bli vår partner kommer vår duktiga och serviceinriktade kundtjänst att kunna svara på dina deltagares förfrågningar. Vår kundtjänst kan svara på förfrågningar på kanaler som Facebook, chatt, telefon och e-post.

Dina konsertdeltagare kan även köpa konsertbiljetter direkt från oss via telefon. Detta kan vara mycket användbart om din målgrupp inte föredrar att köpa biljetter online, eller inte vill gå till någon av våra outlets.

biljettsystem

Våra marknadsplatser

Varje månad besöker mer än 90 000 besökare vår digitala försäljningskanal Eventim.se. Det gör att din konsert kan nå en bred och stor publik genom att sälja konsertbiljetter hos oss. Utöver vår digitala försäljningskanal har vi god kompetens inom digital marknadsföring.

Vi är ett team med våra partners

Marknadsföring med Eventim

Vi kan hjälpa till med bland annat att rikta marknadsföring på Google-annonser och i sociala medier. Vi kan även hjälpa till med sökmotoroptimering som hjälper till att ge din webbplats en bättre ranking för relevanta sökord i sökmotorer som Google.

Målriktad marknadsföring med Google annonser och i sociala medier kan vara kraftfulla verktyg för att nå den relevanta målgruppen. Med inriktning kan vi hjälpa dig att sälja konsertbiljetter till personer med önskade intressen och demografiska egenskaper, samt välja vem som ska se annonsen. 

Sälj konsertbiljetter online och mer effektivt

För att arrangera en lyckad konsert är det ofta mycket att hålla koll på. Hos oss blir det åtminstone lättare att sälja konsertbiljetter! Det har stora och välkända konsertarrangörer och lokaler som Olavshallen, Melodi Grand Prix och Folketeatret valt att göra. Med Eventim som partner är det inte bara försäljningen av konsertbiljetter som blir enklare, vi kan också bistå med vår expertis inom kundanalys, marknadsföring, kundservice, passerkontroll mm.

Genom över 20 års erfarenhet inom biljettbranschen har vi byggt upp en värdefull expertis som vi använder dagligen för att hjälpa konsertarrangörer att sälja konsertbiljetter online eller på försäljningsställen. 

Vi kan hjälpa dig att sälja fler konsertbiljetter än du kanske har uppnått på egen hand, vi har bra etablerade försäljningskanaler med tiotusentals besökare på månadsbasis. Utöver våra digitala försäljningskanaler har vi fysiska butiker utspridda runt om i landet där dina gäster också kan köpa biljetter.

Vi har bra rutiner och teknik som gör passerkontroll enkel, snabb och effektiv. Alla våra biljetter är utrustade med en unik identitet som kan verifieras genom att skanna QR eller streckkod vid dörren. Vi har egna applikationer som dina anställda eller ordningsvakter kan ladda ner till sina smartphones för att kunna autentisera biljetterna.

Nationella och internationella aktörer har sålt konsertbiljetter hos oss

Vi har en stark europeisk närvaro, med har filialer från Storbritannien i väster till Ryssland i öster och från Spanien i söder till Norge i norr. Eventim har hjälpt konsertarrangörer att sälja biljetter till konserter med kända artister som Iron Maiden, Elton John, James Blunt, Abba och Andrea Bocelli. Som ni ser diskriminerar vi inte utifrån genrer och allt från heavy metal till klassisk musik finns med i vår repertoar.

Våra partners skiljer sig drastiskt åt i storlek och vi har hjälpt till att sälja konsertbiljetter till konserter med stora internationella artister och till lokala körer. Vi skulle ha varit stolta över att även kunna inkludera dig och din konsert i vår framtida portfolio.

Sälj konsertbiljetter hos oss, på flera kanaler

När du säljer konsertbiljetter hos oss behöver du inte begränsa dig till en enkel försäljningskanal. Vi har bra lösningar för att bland annat integrera vår digitala försäljningskanal med våra partners befintliga och planerade lösningar. Detta gör att dina gäster kan köpa biljetter på din hemsida, facebooksida eller via våra digitala försäljningskanaler.

Utöver våra digitala försäljningskanaler kan du sälja konsertbiljetter via våra fysiska butiker som är spridda runt om i landet. Om du önskar kan du självklart sälja konsertbiljetterna i dörren på konserten, eller på ett separat försäljningsställe.

Det har aldrig varit lättare att sälja konsertbiljetter fysiskt och online

Vi har lagt ner mycket tid och kraft på att kunna göra våra tjänster så användarvänliga och enkla som möjligt. Vi har gjort detta för att göra det lättare för våra partners att sälja konsertbiljetter hos oss. För att komma igång med att sälja konsertbiljetter behöver du bara kontakta oss. Detta är givetvis helt oförpliktande och efter att vi har lärt oss lite mer om dig och ditt event så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Våra verktyg är mycket användarvänliga och vi har en digital administrationspanel där våra partners kan gå in för att få bättre överblick. På den digitala administrationspanelen får du en överblick över hur många biljetter som har sålts och vart de har sålts, våra verktyg kan också ge dig användbar kundinsikt. Genom att sälja konsertbiljetter med Eventim får du tillgång till användbar geografisk och demografisk information om dina konsertdeltagare. Du kan använda detta för att bättre underlätta marknadsföring och försäljningskanaler för att nå din målgrupp.

Vi har kapacitet att sälja fler konsertbiljetter

Konsertarrangörernas värsta mardröm är att biljettsystemet kommer att misslyckas. Säljer du konsertbiljetter hos oss kommer detta inte att vara en aktuell fråga. Våra servrar och teknik har testats under hög prestanda och klarat testet. Vi har bland annat hanterat 30 miljoner förfrågningar på mindre än 30 minuter.

Våra servrar kan hantera mer än 3 000 unika förfrågningar per sekund, det uppgår till så många som 180 000 förfrågningar per minut. Dessa servrar har bland annat använts för att hantera biljettförsäljning till stora evenemang som OS i Sotji och Rio. Skulle det otänkbara inträffa och vi upplever för många förfrågningar, har vi en bra väntrumsteknik som skyddar systemet från att överbelastas.