Om Eventim Sverige

Eventim Sverige är en del av Eventim Scandinavia Group, en professionell biljettdistributör som har verkat i Skandinavien sedan 2004. Vi är belägna i Solna i Stockholm, med ytterligare kontor i Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Eventim Scandinavia ägs av CTS Eventim, Europas ledande företag för biljetter och live-underhållning. Varje år säljs mer än 250 miljoner biljetter till 200 000 evenemang över hela världen genom Eventims biljettsystem. Eventim Group finns i 26 länder, är noterat på den tyska börsen, har årliga omsättningar på 650 miljoner euro och har 1800 anställda över hela världen.

Eventim har förstklassiga referenser och har sålt biljetter till några av världens mest högprofilerade evenemang, inkluderat vinter-OS i Turin 2006, i Sotji 2014 och sommar-OS i Rio 2016. Våra biljettsystem är några av de mest pålitliga och robusta systemen på marknaden och kan hantera 30 miljoner transaktioner på mindre än 30 minuter och 3 miljoner internationella kunder samtidigt.

Eventim erbjuder moderna, flexibla och omfattande lösningar för försäljning av biljetter. Vi erbjuder allt från biljettsystem till försäljningsanalyser, kunskap om kunder och digital marknadsföring. Eventim erbjuder en rad olika försäljningskanaler såväl som kundservice, inpassering och system för ackreditering. Vi strävar efter att vara proaktiva partners till våra kunder, inte bara en systemleverantör. Därför erbjuder vi aktiva roller inom marknadsföring, försäljningsstrategier och kundkommunikation samt unik kunskap inom både försäljning och kundsegmentering. Med kontor över hela Skandinavien har vi en stark lokal närvaro och kunskap om de lokala omständigheterna i varje land. På samma gång drar vi nytta av de unika erfarenheterna och kunskaperna som kommer med att tillhöra ett globalt företag.

  • Hängivna anställda med kunskap om lokal och global biljettförsäljning

  • Pålitliga, högpresterande och robusta system

  • En bred plattform för distribution, både lokalt och internationellt

  • Ingående marknadsrådgivning och stöd

  • 15 års lokal erfarenhet av live-underhållning

  • Ett finansiellt stabilt, internationellt företag

  • Kontinuerlig optimering av våra system

  • Utmärkt kundservice

Hör av dig till oss!

Vi kommer att sträva efter att göra ditt evenemang till en succé
— från den första sålda biljetten till den absolut sista scannade biljetten.
Tillsammans hittar vi den biljettlösning som passar bäst för ditt event.

Jay Sietsema
Jay SietsemaManaging Director
Telefon: +46760142983

Kontakta oss nu!

Vi diskuterar gärna den biljettlösning som passar bäst för ditt evenemang.

Börja din biljettförsäljning!