Öka din biljettförsäljning med Eventim Bureau

Publicerad

Vi på Eventim brinner för att sälja biljetter. Faktum är att vi är experter på det.

Eventim har en alldeles egen digitalbyrå, som varje dag arbetar målmedvetet med att marknadsföra och sälja biljetter till våra kunders evenemang. Vi är Eventim Bureau. Till skillnad mot för andra digitala marknadsföringsbyråer specialiserar vi oss uteslutande på biljettförsäljning och kundens resa fram till ett biljettköp. Därför kan vi erbjuda kompletta marknadsföringslösningar för alla typer av event – ​​och vi kan definitivt hjälpa även dig!

Läs mer om Eventim biljettsystem

Skräddarsydda marknadsföringslösningar till ditt evenemang

Framgångsrik biljettförsäljning beror oftast på noggrann och välplanerad marknadsföring. Vi på Eventim Bureau kan skapa skräddarsydda lösningar till just ditt evenemang. Vi har en gedigen kunskap om både köpare och biljettförsäljning. Dessutom har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring.

Vi planerar, skapar och genomför marknadsföringskampanjer via sociala medier och övriga digitala plattformar, så att du får rätt marknadsföringsmix. Bland annat kan vi hjälpa dig med:

  • SoMe-kampajer på Facebook, Instagram och TikTok
  • Programmatisk displayannonsering
  • Google Ads
  • Annonsering via externa medier – både print och digitalt
  • Plus mycket, mycket mer
Nå rätt målgrupp och se resultatet

Eventim Bureau vet mer om dina biljettköpare än någon annan. Vi har djupgående insikter och omfattande data om de svenska biljettköparna och deras vanor. Med vår specialkunskap och direktkoppling till din målgrupp kan vi tillsammans nå de potentiella köparna på ett riktat och kostnadseffektivt sätt.

Då vi skapar en kampanj kan vi använda vår data för att rikta kampanjen specifikt mot de mest relevanta personerna. Vi kan till exempel rikta annonseringen till tidigare biljettköpare, deras vänner, biljettköpare från liknande evenemang samt personer som gillar en viss artist eller liknande artister.

För många av våra kunder är det även viktigt att kunna spåra resultatet och värdet av marknadsföringen. Därför erbjuder vi ett brett utbud av spårningsmöjligheter. Vi kan lösa både enklare uppgifter som exempelvis konverteringsspårning och mer avancerade uppgifter i Google Analytics.

Läs mer om Eventims spårningsmöjligheter

Ska vi optimera din biljettförsäljning?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med marknadsföringen av ditt evenemang? Hör av dig till oss på [email protected].


Læs artiklen dansk / Les artikkelen på norsk