Ny app från Eventim ger ökad trygghet för biljettköpare och fördelar för arrangörer

Publicerad

Nu är det ännu enklare för publiken att hitta och köpa biljetter till evenemang. Eventims nya app har äntligen lanserats. I appen kan användaren gå på en upptäcktsresa i Eventims stora utbud av evenemang och med bara några få klick köpa biljetter till konserter, musikaler, stand-up, sport och mycket mer. Det är också möjligt att sälja biljetter på ett enkelt, säkert och lagligt sätt via FanSALE direkt från appen.

Lanseringen av Eventim-appen är inte bara en god nyhet för kulturintresserade, utan också för dig som arrangör. Det är en helt ny digital plattform som synliggör ditt evenemang för relevanta användare, ökar tryggheten kopplad till biljettköp och gör genomförandet av ditt evenemang enklare.

Individuella funktioner anpassade för varje användare

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till de evenemang man vill delta i och samtidigt bli inspirerad av nya upplevelser. Varje användare kan därför skapa en personlig startsida baserad på sina önskemål, intressen och genrer. Det innebär också att ditt specifika evenemang visas på appens framsida till den mest relevanta målgruppen.

Förbättra genomförandet av evenemanget – säg adjö till pappersbiljetter och PDF-filer!

Appen gör genomförandet av evenemang enklare både för publiken och arrangören. Det är inte längre nödvändigt med pappersbiljetter, konstiga utskrifter eller panikartat letande i inkorgen. Nu kan köparen hitta biljetter köpta på eventim.se eller via FanSALE direkt i appen.

FanSALE integrerad i appen

Om en biljettköpare inte längre kan delta i ett evenemang är det enkelt att sälja sin biljett vidare via appen. Eventims andrahandsplattform FanSALE är nämligen integrerad i Eventim-appen. Med bara några klick kan man lägga upp sina biljetter för försäljning och överföra upplevelsen till ett annat fan – helt säkert och lagligt! QR-koden på den ursprungliga biljetten kommer att ogiltigförklaras så snart biljetten är såld, och köparen får en helt ny QR-kod. På detta sätt kan vi förhindra bedrägerier och undvika besvikna fans vid entren som har köpt falska biljetter.

Eventims nya app hittar du här!

Om du önskar mer information om våra lösningar eller letar efter en ny biljettpartner, är du välkommen att kontakta oss!