Ta kontroll och påbörja din biljettförsäljning på några minuter med vårt Eventim Light biljettsystem. Utformat med den oberoende arrangören i åtanke.

Det blir inte lättare

Vi erbjuder mer än bara ett biljettsystem - vi är också en fullvärdig biljettpartner

Enkel att använda och lätt att navigera

Vårt smarta och enkla navigeringsverktyg guidar dig smidigt genom processen att skapa ditt evenemang.

Webbaserat, tillgängligt överallt

Vår webbaserade infrastruktur och mobiloptimerade design gör att du kan komma åt EVENTIM.Light från vilken enhet som helst, vart som helst.

Evenemang listade på eventim.se

Med över 500 000 besökare i månaden, varför inte lista dina evenemang på vår webbplats för att utöka din marknad och ditt nätverksräckvidd.

Tydlig prisstruktur

Vi håller priserna enkla. Vår plattform är gratis att använda, med en enkel avgift på 6% per biljett.

Vad är EVENTIM.Light?

Vårt Light system är speciellt designat för oberoende arrangörer och artister. Här kan man skapa egendefinierade evenemang och sälja biljetter till entré, tidsinställd entré eller oreserverade sittplatser. Vår plattform ger dig full kontroll över biljett och försäljningsprocessen. Skapa, publicera och sälj biljetter inom några minuter.

Har du ingen hemsida? Det har du nu, eftersom vår lösning erbjuder vackra autogenererade webbshoppar. Du kan till och med anpassa med din egen logotyp och färger.

Vill du sälja biljetter på din egen hemsida? Inga problem. Vår lösning genererar omedelbart en iFrame-kod så fort evenemanget skapas, vilket innebär att allt du behöver göra är att släppa detta på din egen webbplats.

Oavsett om du håller yogaworkshops i Stockholm, undervisar i konstklasser i Göteborg, arrangerar stand up i Malmö eller är värd för klubbkvällar i Umeå, hjälper vår plattform dig att hantera dina biljetter effektivt och snabbt.

Det är enkelt biljettförsäljning!

Enkelt, inte grundläggande.

Vi har arbetat hårt för att hålla formatet på EVENTIM.Light-plattformen förenklat, detta för att säkerställa att kraften ligger i dess förmåga att tillgodose ett brett utbud av evenemang och arrangörer.

Gratis e-biljetter
Våra miljövänliga e-biljetter är gratis för kunderna vilket innebär att de gör sin del för att skydda miljön, och vi gör vårt för att skydda deras pengar.

Rapport dashboard                Få översikt med vår dashboard för realtidsrapportering. Från biljettförsäljning till biljettskanning. Informationen finns där för dig när du behöver den.

Dörrförsäljning
Behöver du biljettförsäljning i dörren? Allt är en del av systemet. Vår användarvänliga POS-lösning gör att du kan sälj biljetter även vid dörren

Digital marknadsföring
Genom att sälja via EVENTIM-marknadsplatsen kan du dra nytta av sökmotorannonsering och optimering, e-postmarknadsföring och digitala marknadsföringskampanjer.

Svåra betalningar
Med EVENTIM.Light garanterar vi en snabb och säker överföring av dina biljettpengar. Uppgör hanteras inom några dagar efter att evenemanget avslutats.

Inpassering
Om du har en telefon har du inpasseringskontroll, validera biljetter på plats med EVENTIM Scan-App.

Support
Vi har designat vårt system för att det ska vara lätt att använda, men vi vet att en ny produkt kan kännas lite läskigt! Vårt dedikerade supportteam är redo att hjälpa till.

Kampanjer
Vill du inkludera en Early Bird-biljett eller ett 2-för-1 erbjudande? Inga problem. Vårt kampanjverktyg låter dig enkelt skapa kampanjer som kan läggas till ditt evenemang med ett klick.